Αναστασια Μηλιου

Προστατεύουμε τα δικαιώματα σας

61146140_1666221336843495_82440784334794

Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εργάστηκε από φοιτήτρια σε δικηγορικό γραφείο αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και δικαστηριακή εμπειρία.


Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1997 μέχρι σήμερα και ασχολείται καθημερινά με όλο το φάσμα του ποινικού, διοικητικού και αστικού δικαίου. Έχει ειδικευτεί στις εργατικές υποθέσεις, στα κληρονομικά θέματα, στα οικογενειακά (επιμέλειας, διαζυγίου συναινετικού ή αντιδικίας και διατροφών), στις μισθωτικές διαφορές (Δγη απόδοσης μισθίου, καταβολή μισθωμάτων, επαγγελματικές μισθώσεις) και στις διεκδικήσεις ακινήτων. Έχει επιτύχει υψηλές αποζημιώσεις σε τραυματισμούς από τροχαία ατυχήματα και εργατικές αποζημιώσεις, παρέχει συμβουλές όσον αφορά φορολογικά θέματα και ζητήματα οφειλών, δανείων, αγοραπωλησίες και οποιουδήποτε είδους μεταβιβάσεις ακινήτων, καταχωρήσεις και διορθώσεις εγγραφών στα κατά τόπους Κτηματολόγια.


Από το 2007 δραστηριοποιείται με θέματα ομογενών στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική και την Ευρώπη, ενημερώνοντας τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και θα πρέπει να γνωρίζουν ζώντας συνεχώς στο εξωτερικό. Αναλαμβάνει την διαδικασία για να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια με καθορισμό και με πολιτογράφηση. Επίσης τους συμβουλεύει και αναλαμβάνει ζητήματα που αφορούν την περιουσία τους κινητή και ακίνητη οπουδήποτε κι αν βρίσκεται στην Ελλάδα. Εξειδικεύεται σε θέματα φορολογικά, συντάξεων, κληρονομικά, μεταβιβάσεις ακινήτων (γονικές παροχές, δωρεές, αγοραπωλησίες κ.τ.λ.), τραπεζικά ζητήματα (μεταφορά λογαριασμών από ελληνικές τράπεζες σε τραπεζικούς λογαριασμούς τους στο εξωτερικό), δηλώσεις ακινήτων στο Κτηματολόγιο, διορθώσεις κτηματογραφικών εγγραφών, διεκδικήσεις ή καταπατήσεις ακινήτων τους, αποζημιώσεις από απαλλοτρίωση ακινήτων καθώς και αναγνώριση διαζυγίων και άλλων πράξεων που έχουν γίνουν στο εξωτερικό και πρέπει να αναγνωριστούν και στην Ελλάδα.


Δίνει νομικές συμβουλές και ενημερώνει σχετικά με τις πιο πρόσφατες αποφάσεις των Δικαστηρίων αναφορικά με όλα τα θέματα που αφορούν και προβληματίζουν τους φορολογούμενους ομογενείς, τους κληρονόμους, τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας, τους μισθωτές, τους εκμισθωτές, τους συνταξιούχους.